top of page

About

portret2.jpg
Florian Alders

Mijn naam is Florian Alders. Ik heb Flow-Energie opgericht om mensen te helpen met dagelijkse klachten of eigenlijk energieproblemen.

 

Mijn passie in ontstaan vanuit persoonlijke problematiek. Ik had te maken met een laag energieniveau, darmproblemen, concentratieproblemen en daaruit voortvloeiend ook flinke mentale problemen. Vanuit deze klachten ben ik bij diverse specialisten terecht gekomen welke ieder een beetje bijdroegen aan mijn herstel. Ook ben ik in deze tijd Medische Basiskennis gaan studeren en specialisatieopleidingen waaronder opleidingen tot gevorderd orthomoleculair therapeut.

 

Het menselijk lichaam bedenkt allerlei strategieën om te overleven, dit kan handig zijn voor de korte termijn, maar op lange termijn zie je hier vaak klachten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan huidproblemen als psoriasis (de huid word afgebroken omdat er ergens anders in het lichaam meer energie nodig is), een hormoonspiegel die uit balans is (stresshormonen nemen de overhand wanneer je voeding niet op orde is, en beïnvloeden de andere hormonen) of een slecht concentratievermogen bij darmproblemen (omdat energie meer wordt gebruikt in de darmen dan in de hersenen). En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken.

 

Tot de dag van vandaag blijf ik mezelf ontwikkelen in het veld van voeding en beweging. Ik deel graag mijn kennis, help met personal training, het opzetten van een persoonlijk voedingspatroon of help met aanvullend onderzoek (zoals bloed- en ontlastingsonderzoek).

bottom of page