top of page

About

portret2.jpg
Florian Alders
Orthomoleculair therapeut volgens de KPNI

Mijn naam is Florian Alders. Ik heb Flow-Energie opgericht om mensen te helpen met dagelijkse klachten of eigenlijk energieproblemen.

 

Zelf had ik last van allerlei klachten en tijdens mijn opleiding tot Orthomoleculair therapeut aan de Natura Foundation ben ik er achter gekomen dat veel klachten onder andere ontstaan door een te eenzijdig voedingspatroon. Het menselijk lichaam heeft allerlei strategien om toch te overleven, desalniettemin zie je hier wel klachten onstaan. Denk bijvoorbeeld aan huidproblemen als psoriasis (de huid word afgebroken omdat er ergens anders in het lichaam meer energie nodig is), slaapproblemen (ook slapen kost energie, dus bij een tekort aan voedingsstoffen slaap je slecht) of een hormoonspiegel die uit balans is (stresshormonen nemen de overhand wanneer je voeding niet op orde is, en beïnvloeden de andere hormonen). 

 

Naast de opleiding tot orthomoleculair therapeut heb ik een medische basiskennis en blijf ik mezelf ontwikkelen in het veld van orthomoleculaire therapie. Ik deel graag mijn kennis met je en help je graag op met het opzetten van een persoonlijk voedingspatroon of je inzichten te geven van jouw lichaam (denk aan bloedonderzoek, neurotransmitter (boodschappenstofjes) onderzoek etc. 

bottom of page